НАРАЧАЈ ОНЛАЈН БРЗО,
ЛЕСНО И БЕЗБЕДНО!

 

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

за нарачки над 700 ден.

ВАШАТА НАРАЧКА ДО ВРАТА!


ВЕСЕЛА АЗБУКА

ВЕСЕЛАТА АЗБУКА официјално одобрена како ВЕЖБАНКА ЗА ПИШУВАЊЕ ПЕЧАТНИ БУКВИ ЗА ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ согласно најновата наставна програма за прво одделение од основното образование.
Изданието е одобрено од Министерство за образование и наука со РЕШЕНИЕ УП1 бр. 12-2168 од 3.11.2021 година со кое се дава согласност за употреба врз основа на позитивно мислење на Бирото за развој на образованието.
„Веселата азбука“ содржи песни, препознавање на печатните букви, правилно пишување на буквите и забавни активности со кои ученикот ќе го усвои и утврди своето знаење. Изданието е изградено врз една суптилна распеаност на стихот. Секоја песна е поучна, но и привлечна. Притоа, таа привлечност на мелодискиот модел по најнепосреден пат сигурно ќе влезе и ќе се зацврсти во паметењето на малиот читател или на малиот слушател.
Им посакуваме на сите просветни работници и ученици во прво одделение успешна работа при совладување на букварскиот период!

СРЕЌНА НОВА 2022 ГОДИНА


PD ONLINE YOUTUBE REKLAMAGIFT CARD
ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА ВИРТУЕЛНА ПРОДАВНИЦА


ВЕСЕЛА АЗБУКА

ВОСКРЕСНИ ЖИВ


ЈАНА


КАТАЛОЗИ


НОВОГОДИШНИ УКРАСИ 2022    
ИГРАЧКИ - НОВА ГОДИНА 2022    
ДРУШТВЕНИ - КРЕАТИВНИ - ЕДУКАТИВНИ ИГРИ 2022


РОСИЦА - СПИСАНИЕ ЗА НАЈМАЛИЛЕКТИРИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЛЕКТИРИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЛЕКТИРИ НАША ПРЕПОРАКА

ЈАНА 1КНИГИ

УЧИЛИШЕН ПРИБОР

КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ


ПРОГРАМА ЗА ПАТУВАЊЕ

ИГРАЧКИ И ИГРИ    

Анкета

Какви книги сакате да читате?

Гласај


                        

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места