Креирајте свој профил

Регистрирајте се и пополнете ги задолжителните полиња со вашите лични информации, а потоа најавете се. Едитирајте го својот профил по желба. Во "Мој профил" се наоѓаат информации за веќе купени производи или нарачки во тек.

Додадете во листа на желби

Просветно Дело располага со огромен прој на производи. Преку клик на иконката " " одберете производи за вашата листа на желби. Тука можете да избришете или додадете производи во секое време.

Додадете во кошничка

Производот кој сакате да го нарачате, додајте го во вашата кошничка со тоа што ќе кликнете ВО КОШНИЧКА,
а потоа одредете ја количината на саканиот производ.
Производот автоматски ќе биде додаден во вашата виртуелна кошничка.
За да направите преглед на вашата кошничка, кликнете „Кошничка“ во горниот десен агол од страницата.

Наплата

За да продолжите со плаќање на вашата нарачка, кликнете ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ.
Доколку нарачката изнесува до 3000 денари, доставата изнесува 158 денари.
Доколку нарачката изнесува над 3000 денари, доставата е БЕСПЛАТНА.
Пополнете го формуларот со задолжителните полиња. Вашата нарачка ќе биде доставена по успешно плаќање, во најкус можен рок.

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места