Вежби и активности по историја и општество за петто одделение

Додади коментар

Вежби и активности по историја и општество за петто одделение

Вежби и активности по историја и општество за петто одделение

250,00 ден.
Шифра на производ: 9200726

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка
Достапност во книжари
01 Online продавница
Бр.1 Скопје , Центар
Бр.2 Скопје , Центар
Бр. 3 Прилеп
Бр. 4 Скопје, Влае
Бр. 6 Струмица
Бр. 7 Скопје, Аеродром
Бр. 10 Скопје, Џевахир мол
Бр. 12 Штип
Бр. 13 Охрид
Бр. 14 Битола
Бр. 15 Скопје, Рамстор
Бр. 17 Струга
Бр. 19 Струмица
Бр. 20 Кичево
Бр. 21 Скопје, Сити мол
Бр. 22 Скопје, Капитол мол
Бр. 23 Скопје, Дајмонт мол
Бр. 26 Охрид
Бр. 27 Скопје, Аеродром
Бр. 28 Скопје, Капиштец
Бр. 31 Скопје, Тафталиџе
Бр.32 Скопје, Ист Гате

Оваа Вежбанка со активности по предметот „Историја и Општество“за петто одделение е изработена според новата наставна програма донесена од Бирото за развоj на образование на Република Северна Македониjа. Вежбанката е подготвена од авторите на учебникот „Историја и Општество“ за петто одделение коj е одобрен од Министерството за образование и наука на Република Северна Македониjа. Вежбанката претставува современо дидактичко помагало кое целосно го следи концептот на учебникот. Содржините претставени во вежбанката ќе им омогнат на учениците во надополнување и утврдување на стекнатите знаења, а воедно ќе ги поттикнат активно да се вклучат во наставниот процес."

Автор

Анита Ангеловска ; Гликерија Илиоска;

Останати производи од оваа група

Во кошничка

1200,00 ден.
Во кошничка

316,00 ден.
Во кошничка

160,00 ден.
Во кошничка

30,00 ден.
Во кошничка

360,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места