Додади коментар

21ST CENTURY READING 3

21ST CENTURY READING 3

1000,00 ден.
Шифра на производ: 7265714

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка
Достапност во книжари
01 Online продавница
Бр.1 Скопје , Центар
Бр.2 Скопје , Центар
Бр. 3 Прилеп
Бр. 4 Скопје, Влае
Бр. 6 Струмица
Бр. 7 Скопје, Аеродром
Бр. 10 Скопје, Џевахир мол
Бр. 12 Штип
Бр. 13 Охрид
Бр. 14 Битола
Бр. 15 Скопје, Рамстор
Бр. 17 Струга
Бр. 19 Струмица
Бр. 20 Кичево
Бр. 21 Скопје, Сити мол
Бр. 22 Скопје, Капитол мол
Бр. 23 Скопје, Дајмонт мол
Бр. 26 Охрид
Бр. 27 Скопје, Аеродром
Бр. 28 Скопје, Капиштец
Бр. 31 Скопје, Тафталиџе
Бр.32 Скопје, Ист Гате

CREATIVE THINKING AND READING WITH TED TALKS Ниво- В2 21ST CENTURY READING 3 е издание кое што има четири продолженија , кое што употребува моќни идеи од TED TALKS со цел да ги научи учениците да размислуваат критички и да комуницираат ефективно. Низ различни автентични модели на комуникација, учениците ги усовршуваат вештините на зборување и слушање кои што се потребни за академски и личен успех. -TED TALKS се употребува за да се развијат сите вештини вклучувајќи критичко размилување и соработка. - зборувањето, правилниот изговор и вештините во презентирање, кои што се инспирирани од TED презентерите , ги подговтвуваат учениците да направат сопствени успешни презентации - долгите вежби со слушање кои што се од вистинити ситуации ги подобруваат вештините за слушање и правење забелешки при истото - ONLINE работната тетратка , во целост го содржи аудио и видео програмот , како и активностите со вежби за усовршување на англискиот јазик. За повеќе информации посетете ја веб страната: NGL.Cengage.com/21centurycomm Мек повез 27,5 х 21,5 192 страници

Останати производи од оваа група

Во кошничка

1000,00 ден.
Во кошничка

1000,00 ден.
Во кошничка

320,00 ден.
Во кошничка

270,00 ден.
Во кошничка

315,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места